Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Texas

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
texas tour LH

Texas Hill Country Bike Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Texas, San Antonio

Onze Texas Hill Country bike tour biedt je een good ol’ time diep in het hart van Texas. Geniet van uitzonderlijk fietsen over plattelands weggetjes door heuvelachtig terrein waar je meer Texas Longhorns tegen komt dan auto’s.
Je arriveert in San Antonio, waar een levendige muziekscene en fietscultuur heerst. Trakteer jezelf onderweg op een authentieke Texas BBQ bij Salt Lick en geniet van de livemuziek en de two-step dans in de staats oudste danshal, allemaal buiten in de warmte.
Onze LonghornsTexas Hill Country bike tour laat je een andere kant van deze staat zien, één waarvan je niet wist dat hij bestond. Weelderige velden vol met Bluebonnets, prachtige bossen met cipressen en oude wijnhuizen in kleine stadjes. Deze route in één van de Lone Star State’s mooiste regio’s is verrassend en prachtig.

6 dagen
350 mi
€ 3,256.-
Fietsvoorzieningen Texas heeft nog geen apart Bike Master Plan, ter bescherming van fietsers. De steun van de overheid voor fietsprojecten is nog in ontwikkeling. LandschapTexas is de op één na grootste staat van de VS (Groot Britannië en Frankrijk samen) en heeft mede daardoor een veel verschillende landschappen. Van oost naar west zijn dat: de Gulf Coastal Plains, het stuk dat grenst aan de Golf van Mexico en dat bestaat uit vlak laagland. De vruchtbare en heuvelachtige Prairie Plains. De Rolling Plains, heuvelachtig land dat verder naar het westen geleidelijk aan in hoogte stijgt. De Great Plains, het westelijk deel. De Panhandle, droge kale vlakten met diepe canyons. De Basin and Range Region, in het zuidwesten, met droge hoge vlakten die al bij de Rocky Mountains horen, met onder andere de Guadalupe Mountains. Klimaat Texas is zo groot dat de klimaatverschillen ook groot zijn. Het zuidoosten is subtropisch en aan de kust soms benauwd. Het noordwesten heeft een landklimaat met warme zomers. De meeste regen valt in het zomerhalfjaar. ›› Meer over Texas op theusa.nl ›› Meer over Texas op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.