Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Texas

4 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
texas tour LH

Texas Hill Country Bike Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Texas, San Antonio

Onze Texas Hill Country bike tour biedt je een good ol’ time diep in het hart van Texas. Geniet van uitzonderlijk fietsen over plattelands weggetjes door heuvelachtig terrein waar je meer Texas Longhorns tegen komt dan auto’s.
Je arriveert in San Antonio, waar een levendige muziekscene en fietscultuur heerst. Trakteer jezelf onderweg op een authentieke Texas BBQ bij Salt Lick en geniet van de livemuziek en de two-step dans in de staats oudste danshal, allemaal buiten in de warmte.
Onze LonghornsTexas Hill Country bike tour laat je een andere kant van deze staat zien, één waarvan je niet wist dat hij bestond. Weelderige velden vol met Bluebonnets, prachtige bossen met cipressen en oude wijnhuizen in kleine stadjes. Deze route in één van de Lone Star State’s mooiste regio’s is verrassend en prachtig.

6 dagen
350 mi
€ 2,645.-
lsp1os2u9u2bizuuj0tq

Great American Road trip

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
USA, Santa Monica

The Great American Road Trip neemt fietsers mee door Amerika's landschap, van de Pacific naar de Atlantische oceaan.
Highlights: Grand Canyon, Roswell, Bourbon straat in New Orleans en historische Savannah.
Het is ook mogelijk om 1 of meerdere etappes van deze tour te fietsen.

62 dagen
5890 km
€ 12,406.-
aqkfw1twsz0ttprukmzw

Great American Roadtrip etappe 3

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
New Mexico, Roswell

Fans van de X-files zullen Roswell de start van deze uitdagende derde etappe van de Great American Road Trip geweldig vinden. Het was in Roswell waar in 1947 volgens velen een UFO is neergestort.
We eindigen deze etappe in Austin, Texas over de hele wereld bekent om zijn muziek scene.
Highlights: UFO Museum, Carlsbad Caverns, Fredericksburg en Austin.
Er zijn nog vier etappes van deze tour.

13 dagen
1310 km
€ 3,400.-
uwwihenfqsydh0pyzmdu

Great American Road trip- 4de etappe

Type:
Racefiets, Mountainbike
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Camping, volpension
Start:
Texas, Austin

Na wat van Austin's livemuziek te hebben geproefd, trekken we de stad uit langs rustige landwegen, en kleine boerderijen en door vriendelijke steden. Dit vierde deel van de Great American Road Trip eindigt in New Orleans, waar je het einde van deze vierde etappe kunt vieren met een Sazerac - een mix van rogge whisky, bitters en absint die zijn oorsprong vindt in de bayou, de officiële drank van de stad.
Hoogtepunten: cultuur van New Orleans, Lafayette, Bayous en Cajun.
Er zijn nog vier etappes van deze tour.

11 dagen
1115 km
€ 3,400.-
Fietsvoorzieningen Texas heeft nog geen apart Bike Master Plan, ter bescherming van fietsers. De steun van de overheid voor fietsprojecten is nog in ontwikkeling. LandschapTexas is de op één na grootste staat van de VS (Groot Britannië en Frankrijk samen) en heeft mede daardoor een veel verschillende landschappen. Van oost naar west zijn dat: de Gulf Coastal Plains, het stuk dat grenst aan de Golf van Mexico en dat bestaat uit vlak laagland. De vruchtbare en heuvelachtige Prairie Plains. De Rolling Plains, heuvelachtig land dat verder naar het westen geleidelijk aan in hoogte stijgt. De Great Plains, het westelijk deel. De Panhandle, droge kale vlakten met diepe canyons. De Basin and Range Region, in het zuidwesten, met droge hoge vlakten die al bij de Rocky Mountains horen, met onder andere de Guadalupe Mountains. Klimaat Texas is zo groot dat de klimaatverschillen ook groot zijn. Het zuidoosten is subtropisch en aan de kust soms benauwd. Het noordwesten heeft een landklimaat met warme zomers. De meeste regen valt in het zomerhalfjaar. ›› Meer over Texas op theusa.nl ›› Meer over Texas op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.