Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Vermont

3 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
aan-ne_0000_AAN+Newengland+Meander+09

Across America North 5de etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
New York, Niagara Falls

Across America North is een geweldige route voor fietsers die de Verenigde Staten coast to coast vanaf de fiets willen zien. Kun je niet vijftig dagen vrij nemen voor deze noordelijke oversteek van de Verenigde Staten? Rij dan met ons een deel van Across America North. De vijfde en laatste etappe beslaat 880 kilometer in zeven fietsdagen. Fiets door upstate New York en over de bergen in New England, van de Niagarawatervallen tot Portsmouth.

7 dagen
547 mi
€ 2,535.-
ccc-east_0000_CCC+Eastern+10

Cross Country Challenge 6de etappe

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Eenvoudig hotel, halfpension
Start:
Pennsylvania, Buffalo

De Cross Country Challenge is een geweldige 52 dagen lange fietstocht van de west naar de oostkust. Voor de fietser die geen 52 dagen vrij kan nemen, maar toch een gedeelte van de de Cross Country Challenge wil rijden, probeer dan onze 6de etappe van deze tour. Rijd mee door Upstate New York en over de bergen in New England van Erie naar Portsmouth.

8 dagen
628 mi
€ 2,580.-
Vermont

Vermont’s Green Glory

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Vermont, Burlington

Fiets met ons mee en ontdek de unieke charme van Vermont, de Green Mountain State. Of je nu Smugglers 'Notch beklimt of langs de kustlijn van Lake Champlain rijdt het landschap van Vermont biedt een gevarieerde selectie uitdagende en mooie ritten. Buiten het prachtige landschap fiets je over over karakteristieke overdekte bruggen en door pitoreske bergdorpen die één van de beste bier-, kaas- en ahornsiroop ter wereld produceren.

6 dagen
250 mi
€ 2,309.-
Fietsvoorzieningen De staat geeft goede voorlichting over fietsen aan de (aspirant)fietsers en de automobilisten. Er is bij wet een minimum vrije afstand (1,5 mtr) bepaald tussen een fietser en een gemotoriseerde verkeersdeelnemer. Er zijn nog niet veel initiatieven om de wegen zelf aan te passen aan het medegebruik door fietsers. LandschapDe naam Vermont is afgeleid van het franse “vert” en “monts”, wat betekent groene bergen. Een groot deel van de staat bestaat dan ook uit de groene bergen, heuvels en vruchtbare dalen van de Green Mountains, onderdeel van de Appalachen. Vermont is een typische New England staat met een landelijk karakter. Mooie dorpjes, rivieren en meren, met in het najaar prachtige herfstkleuren in de bossen. Klimaat De zomers zijn hier plezierig warm. Vermont heeft een prettige lente en een dito ‘Indian Summer’ herfst. De winters zijn koud met veel sneeuw. ›› Meer over Vermont op theusa.nl ›› Meer over Vermont op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.