Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Vermont

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Vermont

Vermont’s Green Glory

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, logies en ontbijt
Start:
Vermont, Burlington

Fiets met ons mee en ontdek de unieke charme van Vermont, de Green Mountain State. Of je nu Smugglers 'Notch beklimt of langs de kustlijn van Lake Champlain rijdt het landschap van Vermont biedt een gevarieerde selectie uitdagende en mooie ritten. Buiten het prachtige landschap fiets je over over karakteristieke overdekte bruggen en door pitoreske bergdorpen die één van de beste bier-, kaas- en ahornsiroop ter wereld produceren.

6 dagen
250 mi
€ 2,340.-
Fietsvoorzieningen De staat geeft goede voorlichting over fietsen aan de (aspirant)fietsers en de automobilisten. Er is bij wet een minimum vrije afstand (1,5 mtr) bepaald tussen een fietser en een gemotoriseerde verkeersdeelnemer. Er zijn nog niet veel initiatieven om de wegen zelf aan te passen aan het medegebruik door fietsers. LandschapDe naam Vermont is afgeleid van het franse “vert” en “monts”, wat betekent groene bergen. Een groot deel van de staat bestaat dan ook uit de groene bergen, heuvels en vruchtbare dalen van de Green Mountains, onderdeel van de Appalachen. Vermont is een typische New England staat met een landelijk karakter. Mooie dorpjes, rivieren en meren, met in het najaar prachtige herfstkleuren in de bossen. Klimaat De zomers zijn hier plezierig warm. Vermont heeft een prettige lente en een dito ‘Indian Summer’ herfst. De winters zijn koud met veel sneeuw. ›› Meer over Vermont op theusa.nl ›› Meer over Vermont op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.