Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Virginia

1 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Icon ROnM11KQ

Washington DC Monumental Electric Bike Tour

Type:
Recreatief
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
n.v.t.
Start:
Virginia / Maryland, Washington DC

Verken de iconische bezienswaardigheden van Washington DC door langs de National Mall en Tidal Basin te rijden tijdens deze drie uur durende begeleide fietstocht op een elektrische fiets. Bezoek het Witte Huis, Washington Monument, WWII Memorial, Veteran's Memorial, Lincoln Memorial, nieuwe Martin Luther King Junior Memorial en meer!

1 dag
€ 81.-
Fietsvoorzieningen Fietsvriendelijke wegen zijn bewegwijzerd voor fietsers. De voorlichting aan gemotoriseerd verkeer over fietsers is nog sober. Landschap Het oostelijk deel van Virginia bestaat uit een kustvlakte met veel lagunen. In het zuiden, op de grens van North Carolina is een groot moerasgebied. Naar het westen landinwaarts de overgang naar de Piedmont, een golvend landschap. Verder westelijk bevinden zich de Blue Ridge Mountains en het Ridge- and Valley-gebied; brede dalen, gescheiden door scherpe kammen. Er is landbouw en veeteelt. De westelijke heuvels en bergen zijn grotendeels bebost met eiken en pijnbomen. Klimaat Virginia kent een vochtig klimaat met een warme zomer. In de winter kan het in het hogere westelijke deel vriezen. Meer naar de kust toe zijn de winters vrij zacht. Het voorjaar en de herfst zijn de beste bezoektijden.
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.