Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Virginia

2 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
northern

Northern Shenandoah Valley

Type:
Recreatief
Soort:
Individueel
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, halfpension
Start:
Virginia, Winchester

Deze fietstour gaat door een stuk Amerikaanse geschiedenis en het prachtige Northern Shenandoah Valley gebied in Virginia. De landelijke wegen zijn verhard en over het algemeen rustig.

8 dagen
305 mi
€ 1,439.-
icon groot

Southern Shenandoah Extended

Type:
Racefiets
Soort:
Individueel
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Luxe, halfpension
Start:
Virginia, Staunton

Onze Southern Shenandoah Extended is een individuele en uitdagende tour door de Shenandoah Valley. Je fietst over rustieke weggetjes en langs adembenemende bergen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je elke dag ervaart tijdens onze tour door de zuidelijke Shenandoah Valley. Deze tour is voor de ervaren en avontuurlijke fietser.

8 dagen
222 mi
€ 1,873.-
Fietsvoorzieningen Fietsvriendelijke wegen zijn bewegwijzerd voor fietsers. De voorlichting aan gemotoriseerd verkeer over fietsers is nog sober. LandschapHet oostelijk deel van Virginia bestaat uit een kustvlakte met veel lagunen. In het zuiden, op de grens van North Carolina is een groot moerasgebied. Naar het westen landinwaarts de overgang naar de Piedmont, een golvend landschap. Verder westelijk bevinden zich de Blue Ridge Mountains en het Ridge- and Valley-gebied; brede dalen, gescheiden door scherpe kammen. Er is landbouw en veeteelt. De westelijke heuvels en bergen zijn grotendeels bebost met eiken en pijnbomen. Klimaat Virginia kent een vochtig klimaat met een warme zomer. In de winter kan het in het hogere westelijke deel vriezen. Meer naar de kust toe zijn de winters vrij zacht. Het voorjaar en de herfst zijn de beste bezoektijden. ›› Meer over Virginia op theusa.nl ›› Meer over Virginia op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.