Menu
Mijn tour

Fietsvakanties in Amerika › Washington

6 tours
Standaard
Duur
Prijs
›› Toon in kaart
Icon Mt RainierBicycle Adventures

Volcanoes of Washington Tour

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

Twee wielen, vier bergen, zes dagen, een miljoen herinneringen! Geschikt voor ervaren fietsers die niet snel opgeven. Je wordt ondergedompeld in de ultieme Cascade Mountain fietservaring. Je rijdt door dichte bossen, langs glinsterende rivieren, bergtoppen met sneeuw, met weides gevuld met zomerbloemen en een vulkanisch maanlandschap, één van de meest indrukwekkendste landschappen van de Pacific Northwest.
Mt Rainier NP beperkt zowel het aantal tours dat we kunnen uitvoeren (twee) als het aantal fietsers per tour (10), dus reserveer vroeg om een van de 20 gelukkige fietsers per jaar te zijn die deze tour mogen rijden!

6 dagen
296 mi
€ 2,882.-
Icon Empire view

Seattle to Glacier National Park

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Uitdagend
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

Winnaar van de National Geographic Adventures ” 50 Tours of a liftime Award”. Van Seattle tot Glacier National Park. Je fietst door drie staten en eindigt met een unieke treinreis. Fiets door de Cascade Mountains, Selkirk en zelfs de Rocky Mountains en geniet van deze 700 mijl lange 10 dagen durende fiets extravaganza. Wanneer we in Whitefish aankomen springen we aan boord van de Empire Builder trein van Amtrak, met privéslaapwagens, en gaan daarmee weer terug naar Seattle.

10 dagen
702 mi
€ 3,659.-
Ic san-juan-bike-tour-coast-1742x896

San Juan Islands Tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

Fiets over plattelands wegen langs klaterend helder water en wandel door prachtige oerbossen. Ga samen met een natuur gids een halve dag zeekanoën op het rustige water van Roche Harbor. Onze meest populaire tour over de San Juan eilanden in Washington toont je het beste van de Salish Sea. Je logeert in luxe accommodatie en geniet van lokale gerechten. Conde Nast Traveler noemde Friday Harbor een van de mooist steden in Amerika. En Fodor’s Travel Guide schreef, “ Je vindt geen mooiere plek om te fietsen dan deze eilanden in Puget Sound, Pacific Northwest.”

6 dagen
62 mi
€ 3,070.-
23316427_1732781516740554_20394205768908

Olympic Discovery Trail

Type:
Recreatief, Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

De Olympic Discovery Trail volgt een oude spoorlijn op het Olympisch schiereiland.
Fiets de kustvlakte met het besneeuwde Olympisch gebergte aan de ene kant en de Straat van Juan de Fuca aan de andere kant. Geniet elke avond van een prachtig uitzicht vanaf de restaurants aan het water. Fiets, wandel en verken het schiereiland van het in Victoriaanse stijl gebouwde Port Townsend naar de rustige Dungeness-baai. Fiets langs het prachtige Lake Cresent over een voor auto’s niet toegestane weg. Dompel je onder in de warmwater bronnen van Sol Duc's hot springs of wandel vanaf daar naar de watervallen in het regenwoud. Wandel en verken de getijdenpoelen op de stranden van de Pacific coast. En eindig deze tour met een ochtend op Hurricane Ridge.

6 dagen
148 mi
€ 2,814.-
american-alps-tour-mountains-555x544

The American Alps

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemiddeld
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

Kom en ga met ons mee voor een rit door de fantastische en afgelegen North Cascades van de staat Washington, ook wel bekend als 'de Amerikaanse Alpen'. Geniet van meer dan alleen bergen, weilanden en watervallen. Trek wat cowboylaarzen aan terwijl je door het 'oude westen'-stadje Winthrop schopt, en trek dan lederhosen aan voor een wandeling door de stad Leavenworth met een Duits thema. Fiets op racefietsen, fatbikes en gravelbikes van regenwoud tot ruige bergtoppen. Daal af door het dennenbos van Ponderosa naar de alsemwoestijn aan de oostkant van de Cascades. Sluit de week af met een ritje dwars door de bergen (letterlijk). Onze route terug naar Seattle eindigt op een pad dat je onder de bergen door voert in een oude spoorwegtunnel van meer dan 2 mijl lang. Vier de geweldige week met een lunch bij de iconische Snoqualmie Falls die uitkijkt over de zee.

6 dagen
€ 2,628.-
mountains-to-sound-biking-555x544

Scenic Seattle bike tour

Type:
Racefiets
Soort:
Met gids
Niveau:
Gemakkelijk
Verblijf:
Luxe, volpension
Start:
Washington, Seattle

Spend 5 days on car-free bike paths exploring the very best of the Pacific Northwest and Seattle rails-to trails bike paths from historic trains-and-mines region of the Cascades to majestic Snoqualmie Falls. Bike through the longest bike/pedestrian tunnel in the world. Explore Woodinvill’s vineyards and gardens, wine tastings rooms, and distillaries. The perfect escape for those seeking easy cycling and/or dislike riding with traffic, this rails-to-trails bike path tour takes you aal the way from the woodlands of the Cascade Range downhill to wine country and into the heart of Seattle’s waterfront.

5 dagen
€ 2,422.-
Fietsvoorzieningen De centrale overheid voert actief beleid om het fietsen te stimuleren, zowel recreatief als woon-werk. Ook in de afzonderlijke communities (gemeentes) zijn er fietsprojecten Er zijn veel fietsvriendelijke routes. LandschapWashington heeft een spectaculaire natuur van bergen, water, regenwouden. De staat heeft drie Nationale Parken. Achter het mooie Pacific (Grote-Oceaan) kustgebied bevindt zich een kustgebergte, in het zuiden de Willapa Hills (900 m) en in het noorden de Olympic Mountains. Daarachter, landinwaarts begint een hoog plateau, de Cascade Range. De westhelling van deze Cascades is sterk bebost. De oosthelling bestaat uit onbeboste heuvelruggen, afdalend naar het oostelijke Columbia Basin, een uitgestrekt lavaplateau. Washington is een belangrijke graan en hout producent. Klimaat Gematigd klimaat aan de westkust. In de zomer is het weer er meestal uitstekend, met kans op een regenbui of bewolkte dag. De meeste regen valt tussen oktober en april. Aan de oostzijde van de Cascades meer een landklimaat met warme zomers en strenge winters. ›› Meer over Washington op theusa.nl ›› Meer over Washington op Wikipedia
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.