Menu
Mijn tour

Over ons

" Don't ride a bike to add days to your life. Ride a bike to add life to your days! ”
Dat is ons inspirerende motto.
De omgeving zien, ruiken en voelen - Mooie ontmoetingen onderweg - Zorgeloos fietsen.

Zorgeloos moet ook het kiezen van een fietstour zijn. Dat was ons uitgangspunt bij het ontwerp van de website. Snelle persoonlijke tourselectie, éénduidige tourpresentatie en direct boeken. Ondersteund door compacte USA reisinformatie - ons "one-stop-shopping" concept.

Wij houden er van om een beetje tegen de stroom op te roeien en spannende passages te kiezen. Dat bevalt ons beter dan passief meedobberen. Zo is het ook met aanbieden van fietstours in Amerika; motiveren en bewijzen dat mooi fietsen in Amerika écht kan!
Wij zijn gaan zoeken in dit bijzondere land naar goede en bijzondere fietsregio's. We hebben gewikt en gewogen, afgekeurd en goedgekeurd en we presenteren nu ruim 150 verschillende fietstours. En we blijven zoeken naar 'verborgen schatten' en verrassende nieuwe tours - kort en lang, uitdagend en relaxed, eenvoudig en luxe en tours waar je ze niet verwacht.

Wij zijn er dus wel van overtuigd dat je kunt fietsen in Amerika en dat het prachtig is.
So come and join us.
Team USAbiketours,

Theo, Constance en Sylvia.
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.