Menu
Mijn tour

Fietsen in Massachusetts

Mooie fietstours in met name de fraaie kuststrook van Massachusetts. Ook het heuvelachtige binnenland met de typische New England dorpen vormen een ideaal decor om te fietsen.

Fietsvoorzieningen
Het gebruik van de fiets op de openbare weg wordt door de overheid ondersteunt in de vorm van een “bicycle user manual”. Er is een mountain biking netwerk.


Landschap
Het kustgebied in oost Massachusetts heeft brede zandstranden en diepe inhammen met vele natuurlijke havens. Daarachter begint een laagvlakte met in westelijke richting het dal van de Connecticut rivier. Verder westelijk verheffen zich de Berkshire Hills met veel leuke klassieke New England dorpen. Er zijn meer dan 1100 meren in deze staat. Voor de zuidkust liggen de eilanden Martha's Vineyard en Nantucket Island.


Klimaat
Typisch New England klimaat: warme zomers, aangename herfst en een koele lente.

›› Meer over Massachusetts op theusa.nl ›› Meer over Massachusetts op Wikipedia
‹‹ Terug naar overzicht
Deel dit
Akkoord
Deze website plaatst cookies om jouw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee jouw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt je hiermee in.